העגלה ריקה
: 0.00 ₪
  • israel-flag
  • russian-flag
  • English
    X
    Shorashim store website will be available soon in English version. Fill in your email address and we'll let you know when we launch
    Subject:
    Please enter a subject.
    Message:
    Please enter your message.
    Email:
    Please enter a valid email address.
clock-top
ימים א'-ה':
08:30 - 22:00

ערבי חג וימי שישי:
08:30-16:30

מוצ"ש:
18:30-22:30
03-5171776

מרכז שורשים לרפואה משלימה

חפש/י תחום טיפול:

logo

מועדון בריאות שורשים מקנה 15% הנחה על כל המוצרים באתר

למעט מוצרי מקרר, מקפיא, לחמים, ירקות ופירות

אלפי לקוחות הצטרפו

הירשמו ותהנו

המטבח של רוית

 המצרכים: 1 ק"ג בטטה, 2.5 ס"מ זנגביל טרי קצוץ, 1/2 כפית אבקת זנגביל, 2 כפיות אבקת קינמון, 2 שזיפים שחורים מיובשים, מגולענים שהושרו במים, 2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות, 3/4 ספל דוחן, 8 ספלי מים או 1/2 ציר ירקות

להמשך קריאה >>

 מצרכים: 1 חזה הודו נקי ושלם, מלח גס, 1 כף דבש, 1 כף פפריקה מתוקה, 1/4 - 1/2 כפית פפריקה חריפה, 2 כפות שמן זית, 3 שיני שום כתושות, מעט פלפל שחור גרוס, 2-3 כפות מים 

להמשך קריאה >>

 מצרכים: 1-11/2 ק"ג ירכיים או כרעיים עוף אורגני, 1 ק"ג בצל אורגני פרוס, 5 רימונים טריים סחוטים, 2 כפות שמן קנולה אורגני, מלח ים,
פלפל שחור גרוס, קורט קינמון, 1 כף סוכר חום אורגני

להמשך קריאה >>

 מצרכים: 1-2 סלסילות פטריות שמפניון גדולות, 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק, 1/2 כוס שמיר קצוץ דק, 1/3 כוס עירית קצוצה דק, 6 שיני שום כתושות, 200 גרם שקדים טחונים, 1-2 כפות פרורי לחם, 100 גרם גבינת עיזים קשה מגוררת, 1/4 כוס שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס

להמשך קריאה >>

עוגיות תמרים קלות להכנה וטעימות.

המילוי והבצק ניתנים לבחירה לפי טעמכם.

המצרכים :

1 כוס מים.

1/2 כוס שמן.

150 גרם חמאה/שמן קוקוס.

750 גרם קמח כוסמין/חיטה.

2 שקיות אבקת אפיה.

1 שקית סוכר וניל.

קורט מלח.

2 חבילות ממרח תמרים טבעי/חרובים/ריבה למילוי.

 

אופן הכנה :

1. לשים את כל המצרכים מלבד הממרח למילוי במיקסר או ביד עד לקבלת בצק אחיד.

2. מחלקים ל 8 כדורים שוים בגודלם.

3. מרדדים כל כדור בצק למלבן, מורחים במילוי שבחרתם ומגלגלים לגליל.

4. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וחותכים כל גליל לפרוסות אלכסוניות שוות.

5. אופים בטמפרטורה של 180 מעלות עד להזהבה.

6. מצננים ומפזרים אבקת סוכר.